Maria Voinea împlinește 58 de ani cu toate că după calculele din buletin are 15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Voinea se numără printre milioanele de români care au avut nenorocul, dacă se poate numi așa, de a se naște tocmai pe data de 29 februarie. Cum această zi apare în calendar doar o dată la patru ani, doamna Maria a decis să-și serbeze ziua pe 1 Martie.

Anul acesta, Maria Voinea împlinește frumoasa vârstă de 58 de ani. Dacă însă ar ține cont de buletin și certificat de naștere, femeia nu ar avea decât 15 ani. “Sunt născută pe 29 februarie 1952. M-am obișnuit cu ideea că nu am o zi de naștere a mea, cum are toată lumea. În fiecare an îmi serbez ziua pe 1 Martie, iar când ziua de 29 februarie există, bineînțeles că petrecea se triplează”, spune cu mândrie Maria Voinea.

Doamna se pregătește de astăzi pentru ziua de mâine, cu bucate alese și prăjituri delicioase dar în adâncul sufletului are un grăunte de tristețe. “Decât peste trei ani o să-îmi văd ziua de naștere în calendar. Până atunci mă bucur de 1 Martie, cum o fac de altfel în toții anii”, a adăugat doamna Voinea. Femeia își va putea serba ziua în adevăratul sens al cuvântului pe 2012, când va fi din nou an bisect.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite