Arad: Distracţia se mută de pe ştrand în club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu venirea toamnei, petrecăreţii de weekend lasă party-urile în aer liber pentru oferta cluburilor din oraş. Patronii cluburilor promit tinerilor arădeni, pentru sezonul rece, petreceri cu invitaţi de marcă.

Proprietarii localurilor susţin că sunt în tratative avansate cu mulţi DJ, dar şi solişti cunoscuţi de pop, house şi rock pentru serile de vineri, sâmbătă sau duminică de toamnă şi iarnă. „Tinerii din ziua de azi sunt pretenţioşi şi le vom pregăti super-petreceri. Dacă ei fac un efort şi vin la noi şi cheltuie bani, şi noi trebuie să ne ridicăm şi să facem faţă pretenţiilor”, a declarat Anton Kiss, reprezentantul unui club.
Chiar şi meniurile cluburilor sunt, mai nou, făcute pentru a-i ţine pe clienţi la petrecere până în zori. Astfel, la o sticlă de whisky, primeşti şase doze de energizant,  iar totul ajunge la 155 de lei. „Ofertele la băuturi sunt rentabile, pentru că ne strângem patru oameni şi cumpărăm o sticlă de whisky. Deşi câştigăm mai puţin în această perioadă, cred că merită să ne distrăm măcar în weekend. La distracţie nu putem renunţa definitiv”, a mărturisit Alexandru Gag, un arădean.

Karaoke şi DJ-i
Tinerii arădeni spun că, în medie, cheltuie 100 de lei într-o noapte în club. „Mie îmi ajung100 de lei. Noroc că intrarea este gratuită”, a spus Crina Mihai. Atunci când localurile de outdoor de pe ştrandul Neptun se vor închide până la vara viitoare, tinerii arădeni vor putea să petreacă într-unul din cele şase cluburi indoor. Fiecare dintre acestea organizează petreceri cu muzică house, retro sau chiar karaoke. Tinerii se înghesuie mai ales în clubul Parchouli, urmat în top de Noise, Renaissance, Papa Joe, Wings şi Gaia.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite