Director de spital imun la problemele pacienţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirandolina Prişcă, managerul Spitalului Judeţean din Arad, ignoră situaţia anormală a Georgetei Catrinţa
Mirandolina Prişcă, managerul Spitalului Judeţean din Arad, ignoră situaţia anormală a Georgetei Catrinţa

Femeia spune că înţelege şi faptul că a fost o premieră pentru medicii arădeni şi că nu îşi doreşte decât să se facă bine.

Georgeta Catrinţa a suferit reacţii severe în urma administrării vaccinului anti gripă nouă şi se află încă sub tratament, starea ei fiind aproape neschimbată. Arădeanca îi acuză pe medicii din Spitalul Clinic Judeţean de lipsă de profesionalism în condiţiile în care aceştia i-au prescris încă de la început un tratament greşit.

„Nu au fost capabili să îmi pună un diagnostic precis, cu toate că aveam simptome care demonstrau clar că vaccinul mi-a atacat sănătatea”, a declarat femeia. După ce a constatat că se simte tot mai rău, Georgeta Catrinţa a decis să plece din spitalul românesc şi să meargă să se trateze într-o clinică din Ungaria.
„Din punctul meu de vedere, la clinica din Ungaria am fost tratată cu mai mult respect”, a spus femeia. Catrinţa a mai adăugat că diferenţa între tratamentul din Ungaria şi cel din Arad este ca de la cer la pământ. „Nu există termeni de comparare între condiţiile de la noi din spital şi cele din Ungaria. Eu înţeleg şi faptul că am fost o premieră pentru doctorii arădeni”, a mai declarat Catrinţa. Aceasta înţelege greu însă de ce majoritatea cadrelor medicale care s-au ocupat de ea la Arad au făcut-o „nebună” şi „isterică”.

Conducerea spitalului nu ia măsuri

Directorul medical al Spitalului Judeţean Arad, Mirandolina Prişcă, a luat decizia să ignore situaţia ciudată reclamată de Georgeta Catrinţa. Prişcă declară că nu are nimic să reproşeze colegilor ei. „Consider că toţi colegii mei i-au administrat un tratament bun, au ţinut-o sub strictă observaţie în toate zilele de spitalizare. Pacienta a cerut pe propria răspundere să fie externată, cu toate că starea ei de sănătate nu dispunea acest lucru”, a declarat Mirandolina Prişcă, director medical la Spitalul Clinic Judeţean Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite