Direcţia Generală a Finanţelor Publice s-a transformat într-un magazin universal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Drăgănescu, directorul DGFP Arad spune că prin vânzare se vor recupera o parte din datorii
Marius Drăgănescu, directorul DGFP Arad spune că prin vânzare se vor recupera o parte din datorii

Direcţia Generală a Finanţelor Publice vinde de toate îm speranța că va recupera datoriile rău-platnicilor. Astfel, în primele opt luni ale anului, inspectorii fiscali arădeni au reuşit să aducă, în urma executărilor silite, 124.790.406 lei.

Bunurile scoase la licitaţie sunt care de care mai diverse, de la case, până la sobe confecţionate artizanal şi de la  circulare, până la maşini de uns cu aracet.

De exemplu, lunea viitoare, va fi vândută la licitaţie, o proprietate de 340 de metri pătraţi, compusă dintr-o casă cu teren intravilan, situată pe strada Ana Ipătescu la numărul 12. Preţul de strigare este de 43.603 lei, plus TVA.

De asemenea, la Mândruloc se va vinde miercuri, un „ansamblu de bunuri imobile”, situat la numărul 350. Preţul de pornire este de 617.818 lei.

Nici maşinile rău-platnicilor nu au scăpat fără să fie scoase la licitaţie. Vineri va fi vândut, la Aluniş, un autoturism Dacia, cu 108.000 kilometri la bord, având un preţ de strigare de 2.470 lei, plus TVA. Un BMW evaluat la 11.843 de lei, plus TVA, va fi vândut miercuri, pe strada Griviţei, la numărul 18.

Fiscul arădean scoate, de asemenea, la licitaţie, o maşină de uns cu aracet Maschinenbau, evaluată la 4.945 de lei, plus TVA, un circular Eumenia, având un preţ de pornire de 2060 lei, cu TVA, o sobă confecţionată artizanal, evaluată la 620 de lei, dar şi o maşină de şlefuit şi calibrat, în valoare de 2.265 de lei. Arădenii mai pot cumpăra de la Finanţe freze, motostivuitoare, prese de înbinat în dinţi sau maşini de prelucrat pe patru feţe.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite