Dincolo de limite: o familie din Arad s-a trezit cu urme ciudate pe acoperişul casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Început de an sub un semn ciudat pentru membrii unei familii din Arad, după ce pe acoperişul casei în care locuiesc a apărut o amprentă stranie în zăpadă. De cinci zile, urma îi face pe curioşi să întoarcă privirea ori de câte ori trec pe strada unde familia Dumitru locuieşte.

Creaturi ale nopţii, sau pur şi simplu un fenomen natural?- e întrebarea pe care şi-o pun acum membrii familiei Dumitru din cartierul Gai.
„E o formă ciudată. Se văd clar nişte labe, parcă ar fi de reptilă şi sunt simetrice. Prima dată am crezut că e o cruce, dar când m-am uitat mai bine, am observat că seamană foarte mult cu o amprentă de reptilă”, a spus Adriana Dumitru, de 32 de ani. 

Amprenta stranie apărută pe acoperişul casei, în zăpadă, ridică acum semne de întrebare, atât printre vecini, cât şi pentru curioşii care trec prin zonă. De cinci zile încoace, casa familiei Dumitru a devenit punct de atracţie în cartierul Gai, în special pentru copiii care zilnic vin să facă poze fenomenului straniu. „De când a apărut pe casă, vin copii să facă poze, iar oamenii care trec pe aici se opresc să vadă despre ce e vorba", a spus Ana Vogel de 75 de ani, o vecină.

image

„Creatura” a băgat spaima în vecini

Forma stranie apărută în zăpadă a fost descoperită de o vecină, care imediat i-a alertat pe proprietarii casei. „Prima oară am observat forma în 2 ianuarie, dar nu am spus nimic pentru că nu m-am uitat să văd mai bine ce e. Luni de abia am observat că e ceva ciudat pe acoperiş şi atunci i-am spus şi vecinei”, a povestit Monica Voghel, de 41 de ani, vecina de vizavi a familiei Dumitru.

Unii vecini au ajuns chiar să nu mai iasă din casă după lăsarea întunericului de frica vreunui „monstru” care şi-a făcut culcuşul pe lângă casele lor şi care le dă târcoale. „Eu ies în fiecare zi şi mă uit să văd dacă nu a căzut vreo ţiglă. Eu nu ştiu ce să zic. Zgomote sau agitaţie nu am auzit, iar dacă cineva punea scara să urce pe acoperiş ar fi lăsat urme în plus, iar în curte nu poate intra nimeni noaptea că avem câini şi ar fi lătrat. dacă ar fi căzut antena, ar fi ajuns în ceatârnă”, a spus Elena Grăjdeanu, unul dintre membrii familiei Dumitru.




Familia vrea să apeleze la Oreste Teodorescu

image

Au încercat să caute răspunsuri pe la diferite cunoştinţe pasionate de fenomene ciudate, mai ales că în Arad nu există nimeni specializat care ar putea oferi măcar un indiciu, dar fără nici un rezultat până acum. „Soţia mea a discutat cu nişte prieteni care mai ştiu câte ceva în domeniul supranaturalului, dar toţi au fost de părere că e urmă de extraterestru. Am făcut poze pe care soţia vrea să le trimită lui Oreste Teodorescu”, a spus Cristian Dumitru, 35 de ani. Acum, familia Dumitru aşteaptă să primească un răspuns la întrebarea: „cine a lăsat urma ciudată de pe acoperiş?”.

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite