Detașamentul de Pompieri a intervenit la trei incendii într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de ieri, Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit pentru stingerea a trei incendii de vegetaţie uscată, izbucnite în diferite zone din municipiu. Primul apel prin numărul unic de urgenţe a venit din cartierul Sânicolaul Mic unde s-a aprins vegetaţia uscată din grădina unui imobil.

Intervenţia a durat aproximativ 30 de minute şi au ars 500 de metri pătraţi de vegetaţie uscată. “În jurul orei 16.00, un echipaj de stingere a fost solicitat să se deplaseze pe strada Barbu Lăutaru,

în zona fostei fabrici de zahăr, unde ardeau deşeuri plastice şi vegetaţie uscată pe aproape 500 de metri pătraţi. Incendiul a fost lichidat în 30 de minute de către cinci subofiţeri”, a precizat Sorina Ambruș, purtător de cuvânt la ISU Arad.

Imediat după ora 22.00, o autospecială şi cinci subofiţeri s-au deplasat, din nou, în zona fostei fabrici de zahăr, unde ardeau aproximativ 700 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, de-a lungul malului Mureşului. Intervenţia a durat 20 de minute, fără a se produce pagube materiale. În toate cele trei cazuri, cel mai probabil incendiile au pornit de la ţigări aruncate la întâmplare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite