Descoperire macabră: resturi umane şi haine găsite pe câmp la Cermei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paşte nu tocmai fericit pentru o familie din localitatea Cermei, care a descoperit pe câmp, în zona comunei resturi umane, mai exact fragmente de oase şi articole de îmbrăcpminte cu care se pare că ar fi fost îmbrăcată victima la momentul decesului.

Totul a început cu un telefon la Postul de Poliţie din localitate, la care un consătean anunţa macabra descoperire. „Ieri, în jurul orelor 17.50, lucrătorii Postului de Poliţie Cermei, au fost sesizaţi telefonic de către Ioan M., din Cermei despre faptul că fratele său, a găsit, pe câmp, în zona comunei, fragmente de oseminte şi articole de îmbrăcăminte. Osemintele şi îmbrăcămintea a fost trimisă la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, în vederea expertizării”, a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Din cercetările efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, în timp ce supraveghea la păscut, o turmă de vaci, în zona numită ,,la Salcă”,  situată pe raza localităţi, bărbatul a găsit fragmente din osemintele unui cadavru şi articole de îmbrăcăminte.

Poliţiştii nu exclud posibilitatea ca aceste oseminte să aparţină unei femei în vârstă de 86 de ani, dispărută de la domiciliu, din comuna Cermei, în vara anului trecut.

Cadavru descoperit în octombrie 2010

În toamna anului trecut, câţiva culegători de ciuperci au găsit de asemenea, de această dată la Pădurea Ceala, cadavrul unui tânăr spânzurat, descompus în mare parte, motiv pentru care poliţiştii au bănuit că bărbatul a murit pe la începutul lui 2010.

În buzunarul hainei celui mort s-au găsit câteva acte. Aşa au stabilit poliţiştii arădeni că e vorba de Ionuţ Popescu, un tânăr de 23 de ani, din Iaşi. Până acum,  în Pădurea Ceala, şi-au găsit sfârşitul zeci de personae. Toate prin spânzurare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite