Depozite ilegale de petarde şi artificii descoperite de jandarmii arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, care executa o acţiune punctuală în zona Pieţei Catedralei din municipiul Arad, a descoperit două locaţii unde erau depozitate ilegal obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice şi artificii din categoria obiecte zburătoare.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii i-au identificat pe administratorii celor două depozite şi anume M. I., de 39 de ani şi L.D., de 30 de ani, ambii din Arad, care depozitau ilegal un număr de 68.200 bucăţi materialele pirotehnice, în valoare de 41.080 lei.

Întreaga cantitate de produse pirotehnice a fost ridicată în vederea confiscării şi lăsată în custodia unui depozit autorizat până la finalizarea cercetărilor. Jandarmii le-au întocmit celor două persoane actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale.

Dosarele cu actele premergătoare începerii urmăririi penale vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite