Demisie printre lacrimi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirela Aldescu, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad şi-a anunţat demisia, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă. Mirela Aldescu a plâns în faţa jurnaliştilor şi a spus că a luat această decizie în urma schimbărilor politice.

Aceasta a mai spus că a înaintat de ieri cererea Ministerului Educaţiei.

„Este o decizie personală, pentru că aşa am considerat eu că trebuie să fac. Sunt un om cu principii şi cu demnitate şi consider că nu puteam să-mi îndeplinesc cum se cuvine îndatoririle de inspector şcolar general. Nu au fost niciun fel de presiuni, dimpotrivă, colegii au încercat să mă convingă să rămân. Atâta timp cât nu mai pot să îmi respect principiile şi valorile în ceea ce priveşte actualul sistem de învăţământ preuniversitar, nu mai pot continua”, a declarat Mirela Aldescu.

Aceasta va rămâne în funcţie până la aprobarea decizie sale de responsabilii din Ministerul Educaţiei, timp în care se va ocupa de organizarea examenului de admitere şi a examenului de bacalaureat.

„Totul este pus la punct în ceea ce priveşte cele două examene. De asemenea, până voi primi un răspuns oficial de la Minister, voi continua activitatea, astfel încât organizarea examenelor să nu aibă de suferit”, spune Mirela Aldescu.

După ce i se va aproba demisia aceasta se va întoarce la catedra de matematică a Colegiului Naţional „Vasile Goldiş” din Arad.

Mirela Aldescu activează în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad din anul 2005, când a lucrat ca inspector de management. În luna mai 2009 a fost numită inspector şcolar general adjunct, iar în luna octombrie a aceluiaşi an şi-a început activitatea ca inspector şcolar general.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite