De joi, pietonii vor putea circula pe Podul Traian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Podul Traian se află în reabilitare din vara acestui an
Podul Traian se află în reabilitare din vara acestui an

Locuitorii cartierului Aradul Nou nu vor mai fi nevoiți să aștepte mijloacele de transport pentru a ocoli să ajungă în centrul orașului. Primăria Arad anunță că în cursul zilei de joi se va da drumul la traficul pietonal pe Podul Traian, aflat în reabilitare încă din luna iunie a acestui an.

Circulaţia pietonală pe Podul Traian va fi reluată, pe sensul din aval, pe partea stângă de mers dispre Centru spre Aradul Nou.

Reprezentanţii Primăriei municipiului Arad au anunţat că lucrările la această parte a podului au fost finalizate astfel că traficul pietonal se va putea relua în condiţii bune. „Circulaţia pietonală se va relua, joi, pe o parte a Podului Traian, urmând ca la sfârşitul lunii decembrie – începutul lunii ianuarie să se reia circulaţia tramvaielor în această zonă”, a precizat Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad.

Lucrările incluse în proiect constau în reabilitarea întregii suprastructuri metalice, refacerea ornamentelor de pe portal, a stâlpilor și corpurilor de iluminat și reabilitarea căii de rulare pentru autovehicule și a liniilor de tramvai. Structura metalică a podului nu a beneficiat de lucrări de reabilitare generale, fiind efectuate periodic doar intervenții locale pentru menținerea în folosință.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite