Deivid Liviu Covaci, fan de-o şchioapă al Regelui Pop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deivid Liviu Covaci
Deivid Liviu Covaci

Micuţul de patru ani se simte cel mai bine în pielea lui Michael Jackson: recunoaşte orice melodie a superstarului din prima şi-i cunoaşte mişcările.

Profil


Născut. 7 decembrie 2005 Arad
Studii. Preşcolar
Pasiuni. Muzica,sportul şi desenele animate
Familie. Singur la părinţi

Deivid Liviu Covaci este pasionat de Michael Jackson, încă de când era în burtică la mama lui. „Şi când eram insărcinată cu el şi ascultam muzica lui Michael Jackson, dădea cu picioruşele”, îşi aminteşte mama băiatului, Livia Covaci.  Ca orice fan adevărat, băieţelul are multe piese preferate de la Michael Jackson, printre care „Thriller”, „They don’t care about us”, „Give in to me”, „Bad” sau „You are not alone”. „Nu ştie el să pronunţe foarte bine cuvintele, dar ştie aproape toate versurile de la aceste piese, îi place să cânte şi să danseze pe muzica lui Michael Jackson”, spune mama lui Deivid, mândră de fiul ei.


DVD-uri de pregătire


„Îmi place să dansez pe muzica lui Michael Jackson, are mişcări grele, dar eu ştiu să le fac şi îi învăţ şi pe alţi copii, dar ei nu ştiu să danseze ca şi mine”, spune zâmbind cel mai mic fan din Arad al regelui pop. Deivid ştie că Michael Jackson a murit şi este trist când vorbeşte despre asta. „Ştiu că Michael a murit, dar ştiu că a ajuns acolo sus şi se bucură că mie îmi place de el şi ştiu să dansez ca şi el”, spune micuţul. Singur la părinţi, micuţul este mai răsăţat, atât de părinţi, cât şi de ceilalţi membrii ai familiei. „Mami şi tati mi-au cumpărat şi haine ca a lui Michael Jakson, iar unchiul meu, DVD-uri, ca să-l văd când vreau eu pe Michael cum dansează şi să-mi exersez mişcările”, povesteşte piticul.


Deivid are şi pe telefonul mamei, pe care se joacă toata ziua, melodii de-ale lui Michael Jackson. „Am melodii şi pe telefonul lui mami cu Michael Jackson, când o sună cineva îi sună melodia Thriller”, spune zâmbind micuţul. „Când apar la televizor videoclipuri cu Michael Jackson sau se uită pe DVD-uri, nu se mişcă din faţa televizorului orice s-ar întâmpla. Este atent la fiecare cuvânt şi la fiecare mişcare pe care acesta o face”, spune mămica lui Deivid.
Tânărul este pasionat de tot ce înseamnă Michael Jackson. „Îmi place foarte mult de Michael, cum dansează şi că are părul lung”, spune micuţul.
Micuţul s-a adaptat imediat la grădiniţă, unde este deja prieten cu toată lumea. „Deivid este o fire foarte sociabilă şi deschisă, asta am încercat să-l învăţăm tot timpul. Îi place să se joace cu copiii de vârsta lui si mereu le vorbeşte şi le arată, cum ştie el, să danseze ca şi Michael Jackson”, povesteşte mama micuţului.

Întrebări şi răspunsuri


Ce îţi place cel mai mult la Michael Jackson?
Cel şi cel mai mult îmi place cum dansează, dar şi cum se îmbracă. Îmi place că are părul lung şi vreau să mi-l las şi eu să crească, să semăn cu el.

Care este melodia ta preferată?
Bineînţeles, „Bad”, ştiu că înseamnă rău, iar eu câteodată, dar numai câteodată, sunt puţin rău, aşa că mami spune că mi se şi potriveşte.

Ce-i place


Deivid spune că atunci când nu ascultă muzica lui Michael Jakson şi nu îşi exersează mişcările, se uită la desene şi merge cu mămica lui în parc. „Îmi plac desenele cu Power Rangers, Orăşelul leneş cu Sportacus şi bătăiile de wrestling. Îmi place şi să merg cu mami în parc, să joc fotbal cu copiii sau cu maşinuţele”, spune piticul.

Ce nu-i place

Deivid spune că nu-i place când îl obligă mama lui să mănânce. „Nu-mi place că mă obligă să mănânc mâncare, ea nu înţelege că nu îmi e foame. Şi nu-mi mai place când mă pune să dorm devreme că dimineaţa merg la grădiniţă”, spune supărat micuţul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite