Debut cu dreptul în Liga Campionilor pentru basketul arădean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Debut cu dreptul în Liga Campionilor
Debut cu dreptul în Liga Campionilor

ICIM Universitatea Goldiş a debutat în Liga Europei Centrale cu victorie, scor 83-39, în cea mai importantă partidă a actualului sezon. Arădencele au primit vizita echipei, nimeni alta decât campioana Austriei.

Meciul care părea destul de dificil, s-a transformat într-un joc de antrenament al jucătoarelor de la ICIM. Arădencele au condus frâiele jocului din primul si până în ultimul sfert. Chiar din primele minute, din primul sfert, arădencele aveau un avantaj de 16 puncte care a tot crescut până la finalul meciului ajungând la 44 de puncte. „A fost un joc greu pentru noi. Am avut câteva jucătoare accidentate sau bolnave care nu au putut juca azi. Asta e. Suntem siguri că la Viena vom juca mult mai bine”, a spus la finalul meciului Christoph Pinezich, antrenor Flying Foxes SVS Post Wien.

ICIM Universitatea  Goldiş este singura echipă românească care va evolua Liga Europei Centrale, fiind repartizată în Grupa B alături de Valosun Brno (Cehia), Flying Foxis SVS Post Wien (Austria) şi Slovanka MB (Cehia). Trebuie precizat că primele două echipe din grupă se vor califica în Final Four, programat în 12-13 februarie 2011.

„Am jucat foarte bine în seara asta, în apărare. Cred că fetele au fost bine pregătite pentru acest meci. A fost extraordinar. Cred că echipa din Austria a prins o zi proastă, altfel nu-mi explic diferenţa aşa mare”, a declarat Stancey Nolan, antrenor ICIM Universitatea Goldiş.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite