17 spectacole vor fi prezentate în cadrul Festivalului Interetnic de Teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolele vor fi evaluate de un juriu de prestigiu
Spectacolele vor fi evaluate de un juriu de prestigiu

Începând de săptămâna viitoare, mai exact în perioada 8-15 noiembrie Compania Aradi Kamaraszínház organizează la Arad cea de-a V-a ediţie a Festivalului Interetnic de Teatru. Manifestarea reuneşte toate instituţiile teatrale care joacă în limbile minorităţilor din România.

Este vorba despr teatrele maghiare, teatrele germane din Sibiu şi Timişoara, precum şi Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti.

Arădenii  vor avea ocazia să vadă 17 spectacole produse în ultima perioadă de către instituţiile menţionate.

Producţiile prezentate vor beneficia de traducere simultană, la cască sau de subtitrare în limba română. Reprezentaţiile vor avea loc în Sala Mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici şi la sediul Companiei de Teatru Aradi Kamaraszínház din incinta Teatrului de Marionete.

După fiecare reprezentaţie se vor organiza dezbateri la care vor participa realizatorii spectacolelor, critici de teatru, membri juriului, discuţiile fiind transmise on-line prin internet, ceea ce reprezintă o premieră în lumea teatrală românească.

De asemenea reprezentaţiile care vor deschide şi vor încheia Festivalul de Teatru Interetnic, precum şi festivitatea de premiere vor fi transmise şi ele on-line pe site-ul www.akamara.ro.

Biletele de intrare la spectacolele din cadrul Festivalului Interetnic de teatru sunt puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului de Marionete Arad. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Persoanele care beneficiază de reducere plătesc 15 lei pentru un bilet.

Organizatorii au pus în vânzare şi abonamente. Un abonament permite intrarea la toate reprezentaţiile, iar preţul unui abonament este de 150 de lei.

La fel, persoanele care beneficiază de reducere vor plăti 100 de lei pentru un abonament.


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite