De astăzi, arădenii pot primi împrumuturi mari cu dobânzi mici de la noua agenţie CAR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi atât tinerii cât şi pensionarii pot să se înscrie la CAR-ul înfiinţat de către reprezentanţii Uniunii Locale a Asociaţilor  Locative Arad (ULAL) împreună cu cei ai Ligii Pensionarilor.

Arădenii pot beneficia de ajutorul financiar oferit sub formă de împrumut fie pentru a plăti întreţinerea, fie pentru a cumpăra diverse obiecte sau medicamente. Înscrierile se pot face la sediul ULAL, unde funcţionează o agenţie a Ligii Pensionarilor.

„De astăzi dorim să venim în ajutorul arădenilor prin oferirea de împrumuturi cu dobândă mică. Dorim să acordăm o mână de ajutor în special celor care nu au bani pentru plata întreţinerii. Ne aşteaptă o iarnă grea şi ştim că mii de familii abia au bani de mâncare”, a spus Vasile Arion, vicepreşedintele ULAL.

Acesta mai spune că agenţia funcţionează în condiţiile prevederilor legale în vigoare la această dată. Arădenii sunt încântaţi de înfiinţarea acestei agenţii, mai ales că bobânzile nu sunt la fel de mari ca şi la bănci.

,,Mă gândesc cu groază că nu voi avea de unde plăti întreţinerea şi chiria. Am vorbit cu soţia şi a fost de acord să ne înscriem la CAR. Sperăm să putem lua un împrumut pentru a ieşi cu bine din iarnă”, spune Petre Popovici, tată a doi copii minori.

Împrumuturile se acordă doar   persoanelor care au un loc de muncă şi celor care deţin o pensie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite