Danezii caută arădeni doritori de muncă sezonieră la căpșuni. Află cum te poți înscrie pe listă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care își doresc să plece la muncă dincolo de granițele țării pentru câteva luni au şansa de a participa la o selecţie organizată prin Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă.Chiar și așa, există câteva condiții pe care arădenii trebuie să le îndeplinească.

Luna viitoare, Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă va organiza o bursă a locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca.
Este vorba de câteva zeci de locuri de muncă de recoltare a căpşunilor, pentru o perioadă de 5-10 săptămâni în timpul sezonului estival şi de recoltare a mazării,  de la sfârşitul lunii mai până la sfârşitul lunii august 2012. De asemenea, persoanele selectate ca sezonieri vor putea lucra în sere, din aprilie până în noiembrie 2012, în diferite perioade de timp.

Condițiile pentru munca în Danemarca

Cei care doresc să lucreze în Danemarca trebuie să aibă minim 18 ani, să cunoască limba engleză la nivel mediu şi să dea dovadă de flexibilitate la programul de muncă. Angajatorii danezi caută persoane care rezistă la munca fizică grea şi de asemenea, un avantaj în plus pentru obţinerea locului de muncă îl au persoanele care au experienţă în domeniul agriculturii.
Pentru început, arădenii care şi-ar dori să lucreze în Danemarca trebuie să îşi depună obligatoriu online, un CV în limba engleză, pe site-ul oficial danez pentru munca sezonieră.

Urmează apoi să aștepte pentur că vor fi chemate la bursă numai persoanele selectate de consilierii EURES danezi şi angajatori. Dacă corespund profilului, persoanele selectate vor fi contactate de consilierii EURES din cadrul agenţiei de şomaj.

Arădenii interesaţi îşi pot depune CV-urile până pe data de 6 februarie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite