DEZVĂLUIRI ADS: Război la CET pentru păcura folosită ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procese, plângeri penale, nemulţumiri. Toate acestea se petrec între fostul director de la CET Arad, Cornel Secianschi şi o parte dintre actuala şi fosta conducere. Dacă Cornel Secianschi vorbeşte despre ceea ce s-a întâmplat la CET odată cu demiterea lui, ceilalţi implicaţi nu vor să comenteze situaţia în nici un fel.

Vorbim de Alexandru Marconescu, care a fost director la CET Hidrocarburi, despre directorul de marketing, Liviu Vărşăndan şi contabilul Marta Uivărăşanu. Toţi aceştia păstrează tăcerea.

Totul a început în prima parte a anului 2009, când directorul de atunci, Secianschi, a semnat un contract cu Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare, adică ANRSC prin care scotea din rezerva de stat o cantitate de păcură.

Totodată, directorul a semnat un document prin care solicita ca, în caz de nevoie, să consume 2.000 de tone de păcură din rezerva de stat.

„În luna martie a anului 2009, fără ştirea mea, conducerea CET Hidrocarburi a aprobat folosirea păcurei cu pricina pentru a face teste la cazanele cu abur fierbinte (CAF) 4 şi 5, care fuseseră modernizate”, spune Cornel Secianschi 

Citește mai multe despre acest subiect în ADS Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite