Arad: Cursele morţii - străzi fără treceri de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Cursele morţii - străzi fără treceri de pietoni
Arad: Cursele morţii - străzi fără treceri de pietoni

Arădenii din cartierul Aurel Vlaicu se plâng că se simt în pericol în fiecare zi.

CITIŢI PE ACEAAŞI TEMĂ:

Arad: GALERIE FOTO/ Accident grav în cartierul Fortuna

Ultimul incident s-a întâmplat ieri, când o tânără a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită de o maşină.

O femeie în vârstă de 35 de ani este internată acum în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean, după ce aseară a fost spulberată de un Audi, în timp ce încerca să traverseze şoseaua din apropierea Băilor Termale.

„Amenajarea trecerilor de pietoni este decisă de către Comisia de Sistematizare a Circulaţiei de pe lângă primărie. Chiar anul trecut aceasta a decis amplasarea unei treceri de pietoni în zona Registrului Auto. Din nefericire, pe o şosea cu patru benzi, nu se pot amplasa treceri de pietoni din 50 în 50 de metri, dar comisia are în vedere discutarea situaţiei de acolo şi va lua o decizie”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Pe şoseaua care duce spre Nădlac şi este singurul drum pe care arădenii ajung la cel mai mare centru comerical din Arad nu există nicio trecere de pietoni, pe o distanţă de 200 de metri. Arădenii care locuiesc în zona Băilor Termale Bidi spun că au fost martori a zeci de accidente.

Mereu în pericol

„Traversăm pe unde apucăm, zona este foarte aglomerată, căci trec multe maşini către vama Nădlac, la Registrul Auto sau la Centrul Comercial Armonia. În zonă avem o şcoală şi o grădiniţă. Părinţii care îşi duc copiii la şcoală trebuie să se strecoare cu mare atenţie printre maşinile care circulă din ambele sensuri. Nu e posibil să nu avem nicio trecere de pietoni. Singurul marcaj e la staţia de la Fortuna”, a declarat Mirela Olteanu din Arad.

Nu e posibil să nu avem nicio trecere de pietoni în zonă.
Mirela Olteanu, arădeancă

Nu se pot amplasa treceri de pietoni din 50 în 50 de metri.
Corina Drăghici, purtător de cuvânt Primăria Arad

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite