Curăţenie în rândul comercianţilor ambulanţi pe centura de nord-vest a Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii Poliţiei Comunitare, în colaborare cu inspectorii Primăriei Arad au demarat o acţiune de control a comercianţilor de pe centura de nord-vest a Aradului, din imediata vecinătate a CET-ului.

Raziile poliţiştilor comunitari pe centura de nord-vest a Aradului au dat roade. Rezultatul: comercianţii ambulanţi şi-au mutat afacerile de pe centură.

„Poliţiştii au mers la faţa locului pentru a verifica dacă persoanele care ofereau marfă spre comercializare pe spaţii aparţinând domeniului public fără a poseda avize sau autorizaţii în acest sens îşi desfăşoară în continuare activitatea. S-a constatat că un singur comerciant mai expunea câteva produse de artizanat chiar pe marginea şoselei, iar acestuia i s-a pus în vedere să-şi adune marfa şi să elibereze spaţiul”, a declarat Nicoleta Belean, purtător de cuvânt al Poliţiei Comunitare.

Sancţiunile aplicate de Poliţia Comunitară Arad în urma acţiunii din data de 11 august se ridică la aproximativ 4000 lei.

Reprezentanţii Poliţiei Comunitare spun că astfel de acţiuni vor avea loc şi în perioada următoare, fiind vizate activităţile de comerţ ilicit desfăşurate pe spaţiul public.  

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite