“Cupa Prieteniei” și-a ales câștigătorii. Turneul de fotbal s-a aflat la ediția a VII-a.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii au răsplătiți cu diplome și premii
Copii au răsplătiți cu diplome și premii

Mai multe școli generale din județul Arad s-au întâlnit la Vladimirescu acolo unde au participat la un turneu de fotbal ”Cupa Prieteiei” ediția a VII-a. După o zi grea și încărcată de emoții, atât pentru copii cât și pentru părinți, au fost aleși și câștigătorii.

La turneul de fotbal "Cupa Prieteniei" adresat eleviilor din clasele V-VIII, au participat echipe de la Școala Generală Vladimirescu, Școala Generală Zădăreni, Școala Generală Iratoșu, Grup Școlar ”Ion Creangă” Curtici, Liceul Teologic Baptist ”Alexa Popovici” Arad, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad și Școala Generală Horia.

Locul I a fost ocupat de Grupul Școlar ”Ion Creangă” Curtici, locul II de Școala Generală Iratoșu, iar locul III de Școala Generală Vladimirescu.

" Am reușit să organizăm un turneu bazat pe spiritul fair-play-ului și de a demonstra că este nevoie de mișcare. Prin acest prilej mulțumesc fundației Adobe, bineînțeles, conducerii Școlii Generale Vladimirescu, domnului primar al localității Vladimirescu și a colegilor din comisia de organizare care au susținut mult acest proiect educațional. Toate acestea, organizate în cadrul proiectul ”Prietenie fără frontiere”, ne dă speranțe la o extindere a acestui proiect. Pe lângă cele 3 locuri s-au mai dat multe diplome și medalii tuturor echipelor participante",  a declarat prof. Alin Horvath.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite