Cupa Aradului la Ciclism paralizează circulaţia în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia, aşteptată cu ardoare de pasionaţii sportului pe două roţi închide circulaţia tramvaielor pe centrul Aradului, şi restricţionează circulaţia maşinilor restricţionată pe ambele sensuri dintre teatru şi intersecţia bulevardului cu străzile Crişan şi Grigorescu.

După 20 de ani de la ultima competiţie dedicată pasionaţilor pe două roţi, de 1 mai, bicicliştii vor putea participa la concursul dedicat lor. Pentru o mai bună desfăşurare a competiţiei, timp de şase ore, circulaţia pe centru va fi paralizată.

Competiţia se va desfăşura pe Bulevardul Revoluţiei, pe un traseu care va cuprinde în circuit Teatrul Ioan Slavici şi intersecţia cu strada N.Grigorescu. Participanţii se vor putea înscrie şi mâine la linia de start, la toate cele trei categorii: copii până la 14 ani, care vor parcurge două tururi de circuit (aproximativ 3,5 kilometri), categoria OPEN, deschisă tuturor vârstelor şi oricărui tip de bicicletă (şapte tururi de circuit, aproximativ 13 kilometri) ) şi categoria viteză, destinată biciletelor cursiere (15 tururi, aproximativ 27 kilometri).

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite