Cruzime: doi câini labradori au fost uciși. Proprietara a cerut ajutorul Poliției pentru a-l pedepsi pe vinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinii au fost cel mai probabil otrăviți
Câinii au fost cel mai probabil otrăviți

Scenariile de groază în care animalele sunt ucise cu o cruzime ieșită din comun, continuă. După seria căprioarelor găsite moarte pe câmpuri și a câinilor ciobănești otrăviți, o altă dramă a ieșit la iveală. O arădeancă a apelat la ajutorul polițiștilor după ce câinii ei au fost uciși cu cruzime. Femeia îl bănuiește ca fiind vinovat pe vecinul ei, cu care a avut mereu probleme și care niciodată nu a agreat animalele.

Proprietara spune că încă din anul 1995, de când a cumpărat locuința, a a avut reclamații de la vecinul ei, cu care este nevoită să împartă curtea. Acesta i-a spus încă de la început că e deranjat de câini.
Prima victimă a fost Tara, căţeluşa labrador de 9 luni.

„Pe tot parcursul anului 2011 am fost agresată atât verbal cât şi fizic de vecinul de curte.  În repetate rânduri vecinul a încercat să le otrăvească pe cele două căţeluşe. În 9 februarie căţeluşa maro în vârstă de 9 luni a fost lovită în ţarcul din garaj cu cruzime în cap cu un obiect dur. Când am găsit-o am crezut că e otrăvită, până când urgent am dus-o la veterinar unde i s-au făcut analize, radiografii şi s-a constatat că i-a fost crăpat craniul provocând o hemoragie cerebrală, fapt ce a dus la decesul câinelui”, a povestit vizibil șocată Gabriela Simioc, proprietara câinilor.

Mama puiului a supravieţuit până acum trei zile, când femeia a găsit-o moartă în ţarc.
„Am găsit şi cealaltă căţelușă moartă, probabil că a fost otrăvită, pentru că am găsit-o în ţarcul ei şi în jur era plin de vomă. Doar vecinul meu are acces în curte”, a mai povestit proprietara căţeilor.

 Se teme pentru viața ei

Proprietara câinilor a depus deja plângeri la Poliţie, pentru că, spune ea, se teme şi pentru viaţa ei.
„Au fost înregistrate două plângeri pe numele bărbatului şi s-au început actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru loviri şi alte violenţe şi pentru cruzimi contra animalelor”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt IJP Arad.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite