Criză printre colindătorii arădeni care abia au câștigat 200 de lei în ajun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarna aceasta, în an de criză, colindătorii au fost ocoliți de către arădeni. Aceștia spun că se tem să mai ales străini în casă. Nu numai copiii au ieșit pe minus în noaptea Ajunului de Crăciun, ci și colindătorii cu ursul și capra care spun de asemenea că anul 2010 le-a adus cele mai mici venituri.

Colindătorii abia că și-au scos câte 200 de lei de persoană, în condițiile în care în anii trecuți își umpleau buzunarele și cu câte 1.000 de lei.

“La o scară de bloc abia au deschis ușa cinci familii. Se tem să mai lase străini în casă. Nu am făcut decât 150 de lei. Cred că mai plecăm și în seara asta prin alt cartier”, a spus Robert Stan, de 10 ani. La rândul lor, arădenii spun că nu mai au încredere să deschidă ușa de la interfon având în vedere numărul mare de hoți.

“Eu una mă tem să-i mai las pe colindători în casă, cu toate că majoritatea au câte 10 ani. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla. Am fost pe la rude și i-am lăsat pe ei să ne colinde, în schimbul câtorva felii de cozonac”, a spus Ana Faur din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite