Criza nu bate la uşa tuturor. La Fântânele păşunea se transformă în teren de golf.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acolo unde România nu găseşte soluţii, vin italienii cu idei de business. În trei ani, comuna Fântânele va avea un teren de golf, hotel de cinci stele şi un complex rezidenţial de 50 de vile cu piscină pentru care vor fi cheltuiţi peste 84 de milioane de lei.

Italienii de la Bellavista Golf Villas & Resort vor transforma 73 de hectare de teren într-un adevărat complex de lux sub formă de fluture. Mai mult de atât, proiectul se vrea “verde”, pentru care 350 de mii de metri pătraţi vor fi alocaţi spaţiilor verzi private şi 150 de mii spaţiilor verzi publice. „Proiectul pe care urmează să-l dezvoltăm îşi propune utilizarea unor materiale şi tehnologii de avangardă şi respectarea mediului, motiv pentru care vor exista şi parcuri cu locuri amenajate, pieţe, un azil, o şcoală primară, biserică, terenuri de baschet, tenis şi chiar fotbal”, a spus Mauro Rizzinelli, preşedintele Bellavista.

De ce la Fântânele şi ce va cuprinde complexul

Atraşi de viitoarea autostradă care va vedea lumina zilei pe când va fi gata şi complexul, dar şi de graniţa care e la doi paşi, italienii s-au hotărât că aici e locul cel mai potrivit: mână de lucru şi mulţi întreprinzători. „Am ales să venim la Arad datorită locaţiei, iar comuna Fântânele este foarte aproape de graniţă, de Arad şi de Timişoara şi de viitoarea autostradă”, a spus preşedintele Bellavista.

Din cele 73 de hectare, 56 vor număra doar terenul de golf care va avea 18 găuri. Testul terenului va cuprinde un hotel de cinci stele, un club de lux, şi un complex rezidenţial format din 50 de vile.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite