Arad: Criza îi ţine pe arădeni la mare distanţă de „Prima Casă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Criza îi ţine pe arădeni la mare distanţă de „Prima Casă”
Arad: Criza îi ţine pe arădeni la mare distanţă de „Prima Casă”

Arădenii au venit şi în această dimineaţă, în număr mare, la Târgul de Case, unde s-au mulţumit să studieze ofertele şi să se plângă că nu au bani.

Vilele din Cartierul Verde din Arad au preţuri promoţionale. „Casele costă între 49.000 şi 55.000 mii euro, fără avans, prin programul Prima Casă”, a declarat Ovidiu Bodea, assistant manager al Real Investment, promotorul proiectului.

De asemenea, sunt scoase la vânzare case la preţ de apartament, în cartierul rezidenţial Via Carmina, din comuna Vladimirescu. Preţul unei vile cu o suprafaţă de 110 metri pătraţi şi teren de 125 metri pătraţi ajunge la 50.000 euro. Tot programul guvernamental „Prima casă” aduce rate convenabile la apartamentele premium. „Avem apartamente de 80 de metri pătraţi, cu avans de 2.500 euro şi rate în jur de 250 de euro”, a susţinut Flavius Eşnican, director de marketing Bermo Group.

În cartierul „ARED” apartamentele se vând cu 37.000 de euro, avans cinci la sută  şi o rată de 190 de euro lunar. Promoţia cea mai atractivă este cea a dezvoltatorului Cartierului Tei, care, la preţul de 109.000 de euro oferă o casă şi un autoturism Mini Cooper. „Ofertele sunt bune, dar trebuie să ai bani. Noi, cu 700 de lei salariu şi bonuri, nu ne permitem nicio chirie”, a susţinut Georgiana Bacoş.

Case pe credit în Ungaria

O agenţie imobiliară din Arad oferă posibilitatea cumpărării de case în Ungaria prin credite ipotecare la bănci din ţara vecină. Astfel, Marius Sălăjan, expert imobiliar, a precizat că la un credit ipotecar de 20.000 de euro în Ungaria ratele lunare sunt de 80 de euro, iar perioada de rambursare de 25 ani.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite