Cristalele Swarovski, noua modă pe unghiile arădencelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zsofia Kovacs aranjează unghiile arădencelor conform tendinţelor
Zsofia Kovacs aranjează unghiile arădencelor conform tendinţelor

Saloanele de înfrumuseţare se întrec în decorat unghii de basm, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Femeile se răsfaţă cu unghii acoperite de cristale Swarovski, în timp ce bărbaţii care se respectă aleg manichiura japoneză.

Cele mai moderne arădence îşi împânzesc mai nou unghiile cu cristale Swarovski. Deşi pentru neiniţiaţi manichiura preţioasă ar părea a fi mai mult un moft, „nail-stylistele” din Arad pun măiestria cu care lucrează unghiile pe seama artei, mai ales că e vorba de mâini care strălucesc la propriu.
„În Arad nu există o cultură a meseriei de nail-stylist. Mulţi o iau ca pe o simplă manichiură, când de fapt este vorba de o adevărată artă. În acest an se poartă unghiile ovale. Timpul unghiilor ascuţite a trecut, mai ales că la noi a ajuns relativ târziu această modă”, a spus Zsofia Kovacs, nail-stylist la un salon de înfrumuseţare din Arad.

Cristale Swarovski pentru unghii strălucitoare

Unghiile pe care se aplică cristale Swarovski reprezintă un trend care a prins la arădencele ce vor să se facă remarcate.
„Contează cum te remarci, mai ales dacă eşti femeie. Părul şi mâinile sunt mereu cartea de vizită a unei femei”, a mărturisit Cristina Iovan, o clientă fidelă a unui salonul care execută manichiură specială.

Anul acesta, pentru reprezentanţii sexului tare, specialiştii recomandă manichiura japoneză. „Manichiura japoneză lasă în urmă o unghie perfectă, cu un luciu aparte. Este alcatuită din două etape: tratarea unghiei cu o substanţă bogată în cheratină care patrunde în interior şi apoi lustruirea  suprafeţelor cu un praf pentru strălucire”, a povestit Andrea Sebestyen, nail-stylist.
Potrivit acesteia, soluţia pentru a ajuta unghiile să se menţină sănătoase este tratamentul cu gel întăritor.

Preţul unei şedinte, pentru toate buzunarele

Dacă pentru bărbaţi, preţul unei şedinţe la manichiură porneşte de la 20 de lei, în ceea ce le priveşte pe femei, preţurile urcă uşor peste o sută de lei. „Preţurile depind foarte mult şi de modelul pe care-l alegi. Cât privesc cristalele, acestea  se plătesc la bucată, în funcţie de cerinţele clientului”, a spus Zsofia Kovacs.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite