Criminala de la Medicină este consiliată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan este acuzată de omor şi profanare de morminte
Carmen Bejan este acuzată de omor şi profanare de morminte

Carmen Bejan se află în carantină timp de o lună, la Penitenciarul din Arad. Tânăra din Ineu, acuzată că l-ar fi ucis cu sânge rece pe bătrânul cu care urma să întreţină relaţii sexuale, stă singură în celulă.

Conducerea Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Arad a declarat în această dimineaţă că studenta de la Medicină a intrat într-un program de consiliere cu psihologul şi educatorul instituţiei. Acest lucru face parte din regulamentul Penitenciarului şi are ca scop supravegherea îndeaproape a tinerei Carmen Bejan. „Studenta a ajuns în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Arad în cursul zilei de luni. De astăzi, ea va fi supusă unui şir de examene medicale, iar timp de o lună de zile va sta în carantină”, a declarat Eduard Magold, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului din Arad.


Procesul începe vineri


Carmen Bejan poate fi vizitată săptămânal de către părinţi şi cunoştinţe, în timp ce avocaţii ei o pot vedea zilnic. Studenta stă singură în celulă şi se pregăteşte de începerea procesului, care va avea loc pe 4 decembrie. Cât timp va sta încarcerată la Arad, tinerei i s-a permis să aibă în celulă mai multe rânduri de haine de schimb. „Carmen Bejan are voie să aibă în celulă câte două bluze, două pulovere, două fuste, o geacă şi mai multe schimburi de lenjerie intimă. Pe 4 decembrie, când va începe procesul, ea va merge din nou la Timişoara, însă după fiecare înfăţişare se va reîntoarce în Penitenciarul nostru”, a explicat Eduard Magold.


Dacă studenta de la Medicină va fi condamnată, ea îşi va ispăşi pedeapsa la Arad, pentru că Penitenciarul din Timişoara nu mai are secţie pentru femei. Crima de care este acuzată Carmen Bejan, împreună cu iubitul ei Sergiu Florea, a avut loc la sfârşitul lunii iulie 2009, într-o cameră din Căminul Facultăţii de Medicină din Timişoara. Potrivit rechizitoriului, studenta i-a aplicat victimei Trifu Schroth trei lovituri de cuţit, care i-au fost fatale. 

De astăzi, Carmen Bejan va fi supusă unui șir de examene medicale.
Eduard Magold, purtător de cuvânt Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite