UPDATE Suspectul care l-ar fi ucis în bătaie pe paznicul balastierei din Aluniș, era un amic de-al său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aceste momente, criminaliștii arădeni sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se află la fața locului și ajutați de câinele de urmă al Poliției, încearcă să găsească cât mai multe indicii care să îi ajute la depistarea autorului sau autorilor.

Ora 14.35

Polițiștii au reușit în timp record să pună mâna pe suspectul principal al omorului. Este vorba despre un prieten de-al victimei, cu care aseară, după ce au petrecut, a avut un conflict. El este în aceste momente audiat de procurori, care încearcă să stabilească cu exactitate cum s-au derulat evenimentele.
Totul a început încă de aseară când victima, în vârstă de 59 de ani, care lucra ca și paznic la o balastieră din localitatea Aluniș.

image

Acolo, fiind sărbătoare, și-a adunat familia și a invitat câțiva prieteni pe care i-a servit cu un grătar și câteva pahare de alcool. După ce s-au chefuit bine, soția și ceilalți prieteni au dat să plece. Între timp, amețit și pus pe șotii, bărbatul a încercat să facă o glumă și a dezumflat roțile de la bicicleta unui amic de-al său. Reacția prietenului de pahar a fost una la care cei prezenți nu s-ar fi așteptat. Acesta s-a enervat la maxim iar între el și victimă a izbucnit un scandal, care în cele din urmă, a fost aplanat de cei prezenți. Soția spune că l-ar fi avertizt pe soț în legătură cu prietenul său.

image

„Înainte să plecăm, i-am spus că să aibă grijă, mai ales că e băut, pentru că prietenul său nu are de gând să plece și se tot învârte pe aici. I-am atras atenția să nu se bată sau să facă scandal cu el”, a declarat soția victimei.

Cel care l-a găsit a fost un alt amic, care, văzând că nu poate da de el și că victima nu răspunde la telefon, s-a deplasat la baraca unde acesta se adăpostea în timpul serviciului și găsindu-l fără suflare, a alert autoritățile. Procurorii și-au dat imediat seama că au de-a face cu o crimă.
În scurt timp, zona a fost împânzită de criminalişti. Oamenii legii au adunat probe în speranţa că astfel vor da de urme care să-i conducă spre criminal. În plus, în zonă a fost adus şi un câine de urmă. Un indiciu important au găsit poliţiştii în momentul în care au observat că mopedul victimei este dispărut. Şi-au adus aminte de conflictul rekatat de soţia victimei şi au plecat pe urmele suspectului.

image

Nu a dorit mult, iar un echipaj de poliție l-a depistat pe suspect în trafic și l-au reținut pentru audieri.
Între timp, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Clinic Județean Arad pentru efectuarea necropsiei. Rezultatul va stabili cu certitudine cauzele decesului.

„Victima prezenta leziuni de agresiune în zona capului şi se pare că acestea se datorează în urma unei altercaţii cu o persoană cu care a băut în cursul serii. Acesta a considerat că trebuie să se răzbune pentru că în urma unor discuţii i-a dezumflat roţile de la bicicletă şi nu mai avea cu ce să se deplaseze. A fost prins suspectul în trafic”, a declarat procuror Denisa Marți, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Ora 11.00

Cel care ar fi trebuit să supravegheze pe timp de noapte balastiera, a fost găsit într-o baltă de sânge în această dimineață. La fața locului s-au deplasat imediat echipaje de polițiști și un procuror, care au demarat cercetări. Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite