Arad: Creşte o nouă generaţie de poloişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Creşte o nouă generaţie de poloişti
Arad: Creşte o nouă generaţie de poloişti

Copiii pregătiţi de Răzvan Ionescu au fost aproape să prindă podiumul la CN

O victorie le-a lipsit băieţilor de la AMEFA 97 pentru primul rezultat notabil al carierei. Arădenii au făcut o figură frumoasă în turneul final al Cupei Federaţiei Române de Polo. Sportivii lui Ionescu au învins Rapidul 7-2, au remizat cu Triumf (3-3), înclinându-se în faţa Crişului Oradea (3-13) şi a celor de la CSS 3 Bucureşti (3-10).

Înfrânţi cu scor rar în polo!
Ultimul meci i-a adus faţă în faţă cu formaţia Colegiului “Emil Racoviţă”, când s-a jucat cu medalia de bronz pe masă. A rezultat un meci încrâncenat, încheiat cu un scor mai puţin obişnuit în polo, 1-0. În avantaj au fost însă bucureştenii, aşa că AMEFA s-a mulţumit cu locul 5.

Sunt perspective
“Dacă era să terminăm pe locul 3, nu putea fi decât foarte bine. Fără a căuta vreo scuză, m-a interesat mai mult cum abordează micuţii noştri poloişti o finală. Sunt mulţumit de cum a ieşit, dar şi că există perspective frumoase”, a apreciat Ionescu, al cărui lot i-a reunite pe Pitaş, Orosz, Jurcă, Danciu, Both, Oacheş, Susan, Belean, Liptak, Păiuşan, Fânaţă, Ciachir, Tibre, Palotas, Huber, David, Bulzan, Oltean, Pavel şi Kecskes.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite