Crăciunul cu păpuşi şi dulciuri împachetate, la Expo Arad Internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Ardelean şi păpuşa Patricia
Maria Ardelean şi păpuşa Patricia

Păpuşi de toate mărimile, dulciuri şi jucări frumos împachetate sunt doar câteva dintre ofertele expozanţilor prezenţi astăzi  la târgul „Daruri de Crăciun”, de la Expo Arad Internaţional.  Chiar dacă este un târg dedicat celor mici şi cei mari pot să îşi găsească cadourile potrivite.

Păpuşile, cu numele de Patricia, Laura, Larisa sunt cele mai scumpe, dar şi cele mai frumoase. „Păpuşa Patricia costă 250 de lei, dar avem şi mai ieftine”, spune Maria Ardelean. 

De la târg nu lipsesc decoraţiunile specific sărbătorilor de iarnă, îmbrăcămintea, încălţămintea, cosmeticele. În acest an, târgul reuneşte 80 de firme.

Organizatorii au pregătit cinci zile de sărbătoare, cu muzică, dans, cadouri, petreceri pentru copii, colinde, show-uri exotice din lumea circului, teatru de păpuşi, activităţi sportive, concursuri şi întreceri distractive în colaborare cu Time 4 Kids, parc de distracţii amenajat cu tobogane gonflabile.

Sunt cadouri pentru toate buzunarele

Şi în acest an va fi organizat concursul Miss Crăciuniţa pentru fetiţe între 4 - 6 ani şi va avea loc premierea brazilor de Crăciun împreună cu Palatul Copiilor Arad şi multe alte surprize.

Atmosfera este completată în aceste zile de bradul uriaş care este amplasat în incinta complexului expoziţional şi de întâlnirea cu Moş Crăciun şi spiriduşii lui.

„ Am amenajat un spaţiu special pentru copiii care doresc să-şi sărbătorească ziua de naştere împreună cu prietenii şi personajele de basm”, spune Nicolae Groşan, directorul Complexului Expoziţional.

Târgul este deschis de astăzi şi până sâmbătă între orele 11.00-20.00, iar duminică până la ora 16.00. Transportul este gratuit pe traseul Podgoria – Expo Arad şi retur.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite