Cozi și nervi întinși la maxim la ghișeele Casei de Asigurări din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care au dorit să își achite în această dimineață contribuția la sănătate a avut de așteptat ore bune. Unii au renunțat spunând că vor reveni atunci când nu vor mai întâlni birocrație la ghișee. 

“Eu am renunțat când am intrat și am văzut ce de lume. Din noiembrie încerc să plătesc CAS și nu reușec din cauza cozilor”, a spus un contribuabil. “Eu îmi aștept prietenul de două ore și nu a terminat.

A trebuit să stea întâi la coadă pentru un formular, apoi să stea ca să plătească la ghișeu, apoi l-a trimis pentru nu știu ce acte în altă parte”, a spus un alt contribuabil. Deși teremnul scadent e abia pe 15 martie, arădenii s-au încăpățânat să fie la zi cu plata contribuțiilor către stat. “Așa ceva nu se poate. Ne-am săturat de birocrația asta. Cu cât sunt mai informatizați cu atât e mai multă birocrație.

Numai în România se întâmplă așa ceva”, a declarat Elena Șimonca contribuabil. “Toți arădenii au vrut să achite astăzi deși nu e termen scadent”, a declarat Bianca Găicean, purtător de cuvânt CAS Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite