Arad: Kevin Costner va fi aşteptat cu tochitură de vânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anagajaţii Hotelului Coandi, acolo unde va fi cazat actorul Kevin Costner se pregătesc să pună la punct ultimele detalii legate de primirea fastuoasă a vedetei.

Apartamentul costă 120 de euro/noapte

Actorul va fi cazat la etajul doi al Hotelului, camera 206. Apartamentul rezevat vedetei este compus din două băi, o sufragerie şi un dormitor. Preţul acestuia este de 120 de euro pe noapte.

La această oră, angajaţii Hotelului pregătesc un buchet de flori naturale care îl va întâmpina pe Costner în apartamentul în care urmează să doarmă. Mai mult, un platou cu fructe exotice va fi deliciul actorului.

De altfel, fructele s-au numărat printre solicitările trimise organizatorilor de către staff-ul vedetei americane.

Tochitură de vânat şi sărmăluţe


Bucătarul Hotelului a dezvăluit în exclusivitate pentru „Adevarul de Seară” că îi pregăteşte „celui care dansează cu lupii”, pentru cina din această seară, tochitură de vânat şi sărmăluţe cu mămăliguţă.

„Ne-am gândit să-l întâmpinăm cu preparate tipuic româneşti, în speranţa că acestea îl vor cuceri. Am adaptat şi deserturile la această „temă”. În cazul în care actorul nu va aprecia bucătăria tradiţională, avem pregătite şi variante de rezervă”, a declarat Ioan Andra, bucătarul care îi va găti lui Kevin Costner.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite