Arad: Kevin Costner va fi păzit în permanenţă de 20 de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Kevin Costner va fi păzit în permanenţă de 20 de jandarmi
Arad: Kevin Costner va fi păzit în permanenţă de 20 de jandarmi

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad au anunţat în această dimineaţă că au sporit măsurile de siguranţă pentru venirea în Arad a celebrului actor Kevin Costner.

Florin Zapodean, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad susţine că, în seara concertului, pe ştrand se vor afla un număr de 20 de jandarmi care îl vor păzi în permanenţă pe actor. 

„Dacă va fi nevoie să restabilim ordinea publică, la locul desfăşurării concertului va fi prezentă şi o subunitate de intervenţie formată din zece jandarmi, numărul acestora putând fi suplimentat în funcţie de necesităţi. În ceea ce priveşte măsurile suplimentare de securitate, acestea vor fi luate de o firmă privată de pază şi protecţie”, spune Zapodean.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Arad spun că staff-ul actorului nu a cerut încă niciun fel de protecţie. Cu toate acestea însă, pe tot parcursul concertului, Poliţia împreună cu Jandarmeria vor asigura menţinerea ordinii publice.

Kevin Costner este aşteptat la Arad în seara zilei de 3 octombrie, când va susţine un concert alături de trupa sa de country rock Modern West, la Ştrandul Neptun.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite