Copilul despre care s-a crezut că a fost violat, rănit de mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţul în vârstă de doi ani, alături de mama şi de bunica lui
Micuţul în vârstă de doi ani, alături de mama şi de bunica lui

Un tratament mult prea dur. De asta se pare că a avut parte băiețelul Roland Ballo, în vârstă de numai doi ani și o lună. Deși mama a depus plângere și l-a arătat cu degetul pe tatăl vitreg al micuțului care ar fi abuzat sexual de micuț, ancheta oamenilor legii a scos la iveală adevărul. Femeia l-ar fi tratat pentru o constipație cu untură de porc pe care i-ar fi introdus-o în anus cu o lingură de lemn.Polițiștii continuă

Se pare că principala vinovată pentru starea în care s-a aflat băiețelul este tocmai mama acestuia, Erica Bardașu. Femeia, în vârstă de 35 de ani, l-a adus pe copil săptămâna trecută de urgență la spital, acesta având o rană sângeroasă în jurul anusului. Imediat ce l-au tratat, medicii au anunțat Poliția iar mama a depus plângere împotriva actualului ei soț, cu care este căsătorită din vara acestui an.

Polițiștii au intrat pe fir

Imediat ce oamenii legii au început ancheta, lucrurile au luat o altă întorsătură. Tatăl vitreg, Nicolae Bardașu, în vârstă de 36 de ani și prietenul de muncă al acestuia, principalii suspecți în viziunea mamei, s-au declarat nevinovați și au cerut să fie supuși detectorului de minciuni. Într-adevăr, aparatul poligraf a fost oarecum de partea principalilor suspecți și a arătat că cei doi spun adevărul. Interesant a fost însă faptul că și mama a fost supusă detectorului de minciuni și a demonstrat că la rându-i că și ea spune adevărul. Astfel, în urma interogatoriilor, adevărul despre soarta bietului băiețel a ieșit la iveală.

Rănile micuțului, provocate chiar de mamă

Copilul de doi ani, internat cu răni specifice unei agresiuni sexuale, ar fi fost rănit, de fapt, de către mama sa, care ar fi încercat să îi aplice un tratament pentru iritaţii în zona anală folosind untură de porc şi coada unei linguri din lemn, afirmă surse din rândul anchetatorilor. Femeia le-a declarat oamenilor legii că băieţelul avea o iritaţie în zona anală şi că a folosit untură de porc pentru calmarea durerilor, însă a aplicat untura cu coada unei linguri din lemn.

Poliţiştii continuă cercetările şi urmează să stabilească încadrarea juridică a faptei mamei, în funcţie de concluziile medicilor legişti.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite