Copiii din centrele de plasament au fost cadorisiți de ziua lor prin acțiuni sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia Zilei internaţionale a copilului, în centrele din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, s-au desfăşurat mai multe acţiuni care au adus zâmbetul şi bucuria în mijlocul sărbătoriţilor.

Copiii de la Centrul „Ghiocelul” Arad, Centrul de Plasament Vărădia de Mureş şi cei de la Centrul de recuperare şi reabilitare copii cu handicap Arad, au desfăşurat un concurs de probe sportive adaptat posibilităţilor lor şi au susţinut un mini program artistic.

Copiii au fost recompensaţi cu cadouri. Spre încâtarea şi deliciul lor, copiii asistaţi la Centrul de Primire Minori şi Centrul de Criză pentru copiii străzii au vizitat ca în fiecare an Inspectoratul Judeţean de Jandarmi din Vladimirescu. Prin bunăvoinţa unor sponsori copiii au beneficiat de o masă la Mc Donald's şi apoi au fost la parcul de joacă de la Gemi Center.

“Veselia şi bucuria au fost la ele acasă şi la Centrul de Plasament Oituz, Casele de tip familial Sântana, Lipova şi de la Complexul de servicii sociale Ineu, unde copiii au participat la un picnic în aer liber, programe artistice, întreceri sportive, activităţi recreative şi spre încântarea lor, la finalul activităţilor desfăşurate au primit cadouri”, a declarat Angelica Stana, purtător de cuvânt în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite