Arad: Controalele jandarmilor au golit buzunarele arădenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Controalele jandarmilor au golit buzunarele arădenilor
Arad: Controalele jandarmilor au golit buzunarele arădenilor

Jandarmii arădeni au efectuat în ultimele zile mai multe acţiuni în pieţele din municipiul Arad, precum şi în zona localităţii Arâneag, de unde mai mulţi cetăţeni au făcut sesizări telefonice, cu privire la faptul că sunt unele persoane care conduc A.T.V-uri prin pădure pe trasee neautorizate.

În urma acestor acţiuni, jandarmii au constatat mai multe încălcări ale legilor în vigoare, aplicând un număr de 16 amenzi contravenţionale în valoare de 4460 lei.

Astfel, au fost aplicate 11 amenzi contravenţionale  pentru încălcarea  unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, în valoare de 3100 lei, 4 amenzi contravenţionale în valoare de 360 lei, pentru circulaţia în fondul forestier naţional şi pe terenurile cu vegetaţie forestieră din afara acestuia cu autovehicule, nerespectarea indicatoarelor de circulaţie, precum şi parcarea în alte locuri decât cele marcate.

Prins în timp ce vindea ţigări fără timbru

De asemenea, a fost prins în flagrant în Piaţa Obor un bărbat care comercializa ţigări fără a avea documente de provenienţă, acesta având asupra lui 187 de pachete de ţigări de diferite mărci.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă  în valoare de 1000 lei pentru fapte de comerţ ilicit, iar ţigările în valoare de 1122 lei găsite asupra acestuia au fost confiscate.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite