Continuă războiul dintre suporterii UTA-ei şi Jandarmerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce organizaţia Suporter Club UTA a anunţat că ia atitudine faţă de comportamentul violent al jandarmilor la finalul meciului cu Gaz Metan CFR Craiova, aceştia au revenit cu o nouă poziţie.

Care o contrazice brutal pe prima! După meciul UTA - Gaz Metan CFR Craiova, Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad anunţa, printr-un comunicat, că a fost aplanat un conflict izbucnit între suporterii utişti. Fanii au reacţionat, demonstrând prin întregistrări video ce s-a întâmplat.

Ce spune acum Jandarmeria

"În momentul defluirii spectatorilor, o echipă formată din patru  jandarmi a oprit la ieşirea dintre Peluza E şi Tribuna I, un suporter, membru al galerie S.U.R. pentru legitimare (în urma vizionării imaginilor video surprinse în momentul aprinderii torţelor, acesta a fost identificat ca fiind unul dintre autori).
În momentul legitimării, lideri ai galeriei (aceştia vor fi identificaţi după imaginile filmate) au incitat şi îndemnat la violenţă strigând către ceilalţi suporteri: „Jandarmii îl iau pe ..., haideţi să nu-i lăsăm!”, alt lider: „Haideţi pe jandarmi...”. Imediat un grup de circa 35 suporteri s-au năpustit spre cei patru jandarmi aruncând cu diferite obiecte, pietre, cărămizi, lovindu-i cu pumnii şi picioarele.

După comportament şi din imaginile filmate rezultă că suporterii au premeditat şi urmărit provocarea şi agresarea jandarmilor".

Ce s-a întâmplat

Galeriile din peluza arădeană au pregătit o coregrafie în repriza secundă a meciului cu Gaz Metan CFR Craiova. În spatele steagurilor s-au aprins preţ de câteva clipe torţe. La sfârşit, în timp ce lumea părăsea stadionul, câţiva jandarmi l-au oprit pe unul din suporteri, bănuind că avea torţe într-o sacoşă. Colegii de peluză i-au sărit în ajutor, îndepărtându-i pentru moment pe oamenii legii. Aceştia au chemat întăriri, apoi a început o bătaie care s-a întins aproape 10 minute, chiar pe terenul de joc. Şase suporteri au fost amendaţi şi li s-a interzis să mai intre 6 luni pe stadion. Doi fani au ajuns la spital.

CITEŞTE AZI ÎN ADEVĂRUL DE SEARĂ MĂRTURIA ŞOCANTĂ A UNUI SUPORTER UTIST CARE A FOST LA UN PAS DE TRAGEDIE, ÎN FOCUL EVENIMENTELOR DE SÂMBĂTĂ.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite