Continuă cercetările în cazul lui Mihai Mălăeș, băiatul de 18 dispărut anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Mălăeș, tânărul de 18 ani din Chișineu Criș, dispărut anul trecut, în luna octombrie, este în continuare de negăsit.  Polițiști, pompieri, procurori, familie și prieteni, toți încearcă să afle și astăzi unde s-ar putea afla adolescentul care nu s-a mai întors acasă de la o petrecere.

Părinții tânărului au apelat și la investigatori specializați în dispariția persoanelor care au început și ei o anchetă amplă. Pompierii l-au căutat pe Mihai Mălăeș luni întregi, cu barca pe Criş, însă nici urmă de băiat.

Adolescentul dispărut a fost căutat până şi cu un elicopter, pus la dispoziţie de către un om de afaceri arădean, toate încercările de a-l descoperi pe Mihai fiind sortite eşecului.

De când a dispărut, sute de poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), poliţişti comunitari din Arad, localnici, oameni de afaceri, primari, consilieri îl caută neîncetat.

Două oraşe au fost luate la periat de către aceştia, dar şi apa Crişului Alb. În Arad, reprezentanţii Poliţiei Comunitare au lipit afişe peste tot şi în frunte cu directorul Viorica Graur au cercetat toate zonele.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite