Consiliere psihologică pentru fetiţa abuzată într-un motel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patul unde minora de patru ani a petrecut momente de groază alături de violator
Patul unde minora de patru ani a petrecut momente de groază alături de violator

Violatorul care a făcut sex oral cu minora de patru ani a contestat arestarea şi spune că nu este vinovat deoarece minora l-a provocat. Cumplitul incident a avut loc în noaptea de miercuri spre joi la Motelul Rareş din Arad, acolo unde fetiţa a trecut prin clipe de groază.

Fetiţa de patru ani care a fost abuzată de către Alexandru Kodor, de 32 de ani, se află de astăzi în atenţia psihologilor şi a consilierilor din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad. După cumplitul incident, fetiţa a ajuns din nou la mama ei, iar mai mulţi consilieri se ocupă ca minora să iasă din starea de şoc.
„Minora a fost văzută de un psiholog, iar de astăzi a fost inclusă într-un program de consiliere de specialitate. Mai mulţi inspectori din cadrul instituţiei noastre se ocupă ca ea să treacă peste şoc”, a declarat în această dimineaţă Paul Costin, inspector în cadrul DGASPC Arad.

A spus că este fiica lui
În seara de miercuri, 9 decembrie, bărbatul s-a prezentat la recepţia Motelului împreună cu o femeie şi o copilă. La câteva minute au părăsit Motelul, iar mai apoi bărbatul s-a reîntors doar cu micuţa. „A cerut cazare pentru o singură noapte. L-am întrebat câte camere vrea, iar el mi-a răspuns că doar una dublă pentru el şi fiica lui. Nu a avut bagaje, decât o plasă cu mâncare. I-am dat cheile de la camera 29 şi spre miezul nopţii ne-am trezit cu poliţia”, îşi aduce aminte recepţionera Adelina Ghinga.

Recidivistul a fost arestat
Bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora, care spune el, l-a provocat şi i-a dat boxerii jos. Alexandru Codor a fost cel care a anunţat-o pe mama minorei despre incident. „În urma declaraţiilor, bărbatul a spus că a venit la Arad la prietena lui. Un amic i-a cerut să aibă grijă de fetiţa concubinei lui, iar atunci s-a produs actul. Instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare”, a declarat Denisa Marci, procurorul de caz.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite