Condiţii europene pentru comercianţii de lactate şi pâine din Piaţa Mihai Viteazul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima etapă de modernizare a halei agroalimentare din Piaţa Mihai Viteazul a fost finalizată şi recepţionată de către administraţia locală.

”Investiţia a avut drept scop alinierea condiţiilor de comerţ la standardele europene, şi a constat în realizarea de compartimentări dotate cu vitrine frigorifice noi, cu acces individual la apă rece şi apă caldă, energie electrică, vestiare şi grup social pentru comercianţi” a declarat viceprimarul Aradului, Geanina Pistru.

Aceasta a mai explicat că modernizarea halei urmăreşte satisfacerea exigenţelor cumpărătorilor şi răspunde aşteptărilor micilor producători care comercializează produse lactate, produse de panificaţie ş.a.m.d.

”Investiţia s-a realizat cu o economie semnificativă atât la bugetul alocat pentru lucrări cât şi la achiziţia echipamentelor frigorifice”, a mai subliniat viceprimarul.

Pentru anul viitor, administraţia vizează pe lângă lucrările pentru modernizarea celorlalte pieţe, finalizarea investiţiei din Piaţa Mihai Viteazul şi continuarea pavării Pieţei Obor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite