Concert caritabil pentru copii cu dizabilităţi. Arădenii sunt invitaţi să participe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Asociația Amvest va organiza, în data de 18 decembrie, un concert caritabil de Crăciun, intitulat – „Zâmbete pentru toți”, iar cu banii adunați vor fi ajutate persoane defavorizate.

Evenimentul va începe la ora 19.00 şi se va desfăşura în Ceainăria Ahmad Tea House, Piața Avram Iancu din municipiul Arad.

„Scopul acestui proiect este de a întinde o mână de ajutor beneficiarilor acestui proiect, respectiv a celor aproximativ 150 de copii proveniţi din familiile defavorizate socio-economic, aflate în evidenţa unor centre din Arad și mai multe familii nevoiașe din localitate. Pe parcursul spectacolului, în locație vor fi amplasate mai multe urne pentru strângerea de fonduri, bani urmând să fie direcţionaţi către familiile nevoiaşe și achiziționarea de alimente pentru masa de Crăciun“, a precizat Daniel Mitre, președintele Amvest Arad.

Spectacolul este susținut de tânăra interpretă de muzică ușoară Oana Țogoe, care, potrivit organizatorilor, a pregatit câteva surprize pentru cei care vor fi prezenți. Prețul unui bilet la spectacol este de 5 lei, iar suma adunată cu ocazia acestui eveniment va fi direcționată spre cei defavorizați.

De asemenea, începând cu 8 decembrie, arădenii pot dona jucării, îmbrăcăminte, dulciuri, alimente, în centrul special amenajat în Ceainăria Ahmad Tea House, între orele 9.00 – 23.00.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite