Concedii de început de an la preţ redus. Programele de vacanţă mai ieftine cu 40%.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restanţierii la concediile din timpul sărbătorilor de iarnă au acum oferte de vacanţă cu 40% mai ieftine decât în sezon. Agențiile de turism din Arad au activitate intensă și la început de februarie. Programele de vacanţă oferite acum au preţuri mici.

Arădenii care nu şi-au făcut vacanța de sărbători au luat drumul agențiilor de turism pentru a studia ofertele de început de an. Hotelieri din zona montană au pus la dispoziţie aproximativ trei mii de locuri de cazare pentru circa 45.000 de persoane care vor avea acces la tarifele mici.

“Pentru această perioadă preţurile sunt foarte bune. Şase nopti la munte în hoteluri de două stele costă de la 250 de lei până la 340 de lei. La Băile Felix de exemplu, o săptămână în regim de demi-pensiune începe de la 500 de lei de persoană și include efectuarea a cinci ședințe de tratament pentru diferite afecțiuni”, a spus Ioana Covaci, administrator agenţie de turism.

Și stațiunile balneo-climaterice, care dispun de baze de tratament, s-au orientat rapid, pentru a-și atrage clienți. Majoritatea arădenilor se gândesc la Băile Felix, sau Moneasa, stațiunile fiind situate la doar o sută de kilometri de Arad.

Pe de cealaltă parte, arădenii au găsit variante destul de bune. ”Nu am reușit să plec în concediu de sărbători din cauza jobului. Dar nu e o problemă să merg acum, pentru că am găsit destule variante bune”, a spus Cosmin Reiss, care a optat pentru munte.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite