Companiile private sunt invitate la un dialog despre avantajele formării profesionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alliance Training Arad și Ic Consulting Cluj Napoca invită astăzi, toate companiile private arădene, începând cu ora 17.30 în Sala Foaier a Hotelului Continental, la un dialog profesional despre avantajele formarii profesionale.

Diaologul va avea ca temă principală accesarea fondurilor structurale din perspectiva politicilor de resurse umane, precum și nevoia de leadership la toate nivelurile instituționale în procesul de dezvoltare durabilă a firmei.

Organizatorul este un centru de formare profesională care funcționează ca o adevărată școala de meserii. În cadrul acestui centru se organizează cursuri în domenii de activitate diferite de la construcții, comerț, industrie ușoară până la gastronomie și înfrumusețare. Alliance Trainig împreună cu partenerii săi dispune de cel mai bogat portofoliu de meserii și specializari din vestul tarii.

“O mare parte din calificarile intermediate pe piata sunt unice la nivel national, ceea ce face din Alliance Training un formator de top”, au declarat reprezentanții Alliance Training. Experții celor două firme partenere vor prezenta în cadrul evenimentului de astăzi o serie de noutăți în materie de oportunități și legislație pe piața formării profesionale.

Evenimentul se adreseaza profesioniștilor preocupați de adaptarea la viitor, managerilor, antreprenorilor, tuturor celor interesați de dezvoltarea personală și instituțională în cadrul firmei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite