Comisarii OPC au sancționat câțiva agenți economici pentru comercializări on-line

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vânzările on-line luate la ochi de către comisarii OPC
Vânzările on-line luate la ochi de către comisarii OPC

În ultima lună, comisarii Oficiului pentru Protecția Cosnumatorului au verificat pe la mai multe societăți, respectarea drepturilor consumatorilor la comercializarea on-line a produselor și serviciilor.

În județul Arad există un număr din ce în ce mai mare de operatori economici care își prezintă produsele și serviciile pe site-uri proprii, dar mai puțini care fac comerț on-line. În ultima lună au fost verificați un număr de nouă operatori economici care comercializează produse și servicii  on-line pe raza județului Arad, cinci dintre aceștia fiind sancționați pentru încălcări ale legislației privind protecția consumatorilor cu amenzi în suma  de 20.000 de lei.

“Abaterile constatate au fost în general lipsa etichetelor care trebuie să însoțească produsele și pe care trebuie să fie redactate în limba română elemente de identificare-caracterizare, instrucțiuni întreținere și după caz mod de ansamblare, folosire ori existau informații incomplete”, a declarat Adina Sucigan, director coordonator în cadrul Protecției Consumatorilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite