Cocteiluri la promoţie şi muzică de petrecere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Club Studio One organizează „Noaptea Devoratorilor de Promoţii”
Club Studio One organizează „Noaptea Devoratorilor de Promoţii”

Mâine noapte, Club Studio One din Arad organizează „Noaptea Devoratorilor de Promoţii”. Organizatorii evenimentului au anunţat o noapte plină de surprize cu muzică nouă şi cele mai rafinate băuturi.

Evenimentul va aduce cele mai incendiare animatoare, care vor crea o atmosferă de poveste. Tinerii arădeni vor primi multe premii şi vor petrece o noapte de neuitat. 

Un nou club îşi deschide porţile
Tot în seara de sâmbătă, 12 decembrie, cu şampanie, confetti, animatoare şi muzică de petrecere, se inaugurează un nou club în Arad. Este vorba despre Clubul Bazzara care va avea sediul la etajul întâi al blocului de oţel şi sticlă de lângă Casa Sindicatelor (vizavi de clădirea  Consiliului Judeţean Arad).
Tinerii curioşi să guste o altă distracţie decât cea cu care sunt deja obişnuiţi în celelalte localuri ale oraşului sunt aşteptaţi la o noapte de muzică house în noua locaţie de distracţie. „Cu siguranţă o să fiu prezentă la inaugurare. Îmi place să încerc lucruri noi şi mă bucur că oraşul nostru ne oferă aceste oportunităţi”, a mărturisit Ioana Mihai din Arad. Arădenii care îşi doresc să-şi petreacă weekendul la cumpărături trebuie să ştie că toate hipermarketurile din oraş şi-au prelungit programul şi după miezul nopţii, tocmai pentru a veni în întâmpinarea celor care nu au timp să îşi facă cumpărăturile în timpul săptămânii.

Concert de colinde şi piese de teatru
Mâine, 12 decembrie, la Biserica „Salem” de pe strada Ştefan Augustin Doinaş din municipiu, corul de tineret al bisericilor din Conferinţa Banat, acompaniat de orchestră, fanfară şi orchestra de clopoţei, va susţine un concert de colinde.

Duminică, 13 decembrie, Teatrul de Marionete prezintă piesa „Jocuri Magice”, în regia lui Titus Bogdan Jucov. Piesa se va juca începând cu ora 11.00 şi îi aşteaptă pe toţi micuţii care îşi doresc să afle secretele poveştii cu zâne şi prinţi.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite