Citește care au fost cele mai importante evenimente petrecute în orașul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minori dispăruți de la domiciliuPoliţiştii arădeni au fost sesizaţi cu privire la dispariția  a doi minori P. amalia Bianca de 12 ani  și C. Liviu Alin de 15 ani, ambii din Arad.

Cei doi sunt colegi  de şcoală şi au dispărut din data de 4 noiembrie. În  urma cercetărilor efectuate, în data de  6 noiembrie 2010, poliţiştii i-au depistat  pe cei doi copii  pe strada Dorobanți, din municipiul Arad. Cei doi minori au fost încredinţaţi familiilor.

A găsit o armă în magazia casei

La Postul de Poliţie Bocsig s-a prezentat  D. Ioan de 42 de ani din Bocsig, care a sesizat faptul că în timp ce tăia lemne în magazia casei a găsit o armă de vânătoare veche. Arma a fost ridicată de  poliţişti,cercetările fiind preluate de către  lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Cercetați pentru furt

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au reuşit identificarea şi reţinerea  principalilor suspecţi în cazul unui furt din locuinţă, comis în data de 1 noiembrie, a.c., în localitatea Vinga.
Astfel, I. Augustin de 22 ani din Vinga a fost prezentat Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, instanța emițând  pe numele său un mandat de arestare preventivă, pe 29 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  Faţă de cel de-al doilea suspect, F. Remus s-a dispus disjungerea, întrucât acesta se sustrage urmăririi penale, urmând ca față de acesta să se ia măsurile legale.  S. Sergiu de 17 ani,  ce-a de-a treia persoană implicată în furtul din localitatea Vinga este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite