Circ la procesul „Împăratului” Uţu Rohozneanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Următorul termen a fost stabilit pentru data de 17 februarie
Următorul termen a fost stabilit pentru data de 17 februarie

Înfăţişarea de ieri a clanului Uţu Rohozneanu s-a transformat într-un adevărat bâlci. Sala 104 a Tribunalului Arad s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru numărul mare de rude şi prieteni veniţi să-şi susţină „tovarăşii”.

Vociferări, bârfe şi gălăgie, aşa se poate descrie atmosfera de ieri din sala de judecată. Surprinzător, judecătorul de caz nu a făcut nimic ca să calmeze spiritele. Mai mult, acesta i-a scos afară pe toţi cei care stăteau în picioare, inclusiv pe reprezentanţii presei. „Afară cu presa!”, au exclamat şi interlopii. La înfăţişarea de ieri au fost chemaţi Dănuţ Leş şi Ioan Mustea, alias „Moşu”. Primul martor a fost de partea „Împăratului” Uţu Rohozneanu.

„Îi ştiu pe Uţu şi pe fraţii Dragoman. Mai ştiu de incidentul în care Ovidiu Răchită şi-ar fi chemat nişte prieteni maghiari pentru a participa la o bătaie. Nu cunosc, însă, motivul scandalului”, a declarat Dănuţ Leş. Musta Ioan şi-a retras plângerea şi a spus că nu mai vrea să aibă de-a face cu niciun membru al clanului Uţu. La auzul acestei veşti, inculpaţii din boxă au început să râdă şi să-l felicite pe „Moşu“ pentru decizia luată. Atmosfera a fost una de circ, judecătorul permiţând tot acest scandal.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite