FOTO Cinci persoane sunt acum în vizorul polițiștilor după ce au furat tabla de pe conductele CET

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat ieri de către un cetăţean cu privire la faptul că un număr de cinci persoane sustrag coli de tabla de pe conductele de termoficare în apropierea staţiei CFR Arad.

Astfel, în urma sesizării un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde i-a prins în flagrant pe S.G. în vârstă de 50 de ani, B. Mărioara în vârstă de 56 de ani, G.L. în vârstă de 45 de ani, B.A. în vârstă de 16 de ani şi C.Luminiţa în vârstă de 34 de ani, toţi având domiciliul pe raza judeţului Arad.

image

Aceştia au reușit să demoleze învelişul ţevilor de termoficare care era format din coli de tablă și au încarcat într-o căruţă 162 de astfel de coli în scopul de a le transporta acasa şi a le folosi pentru acoperişul casei.

“Cantitatea de material feros sustrasă în valoare totală de aproximativ 6.000 lei a fost ridicată de la făptuitori şi restituită reprezentanţilor CET Arad, prejudiciul fiind recuperat integral”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

image

Jandarmii le-au întocmit celor cinci persoane actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”. Dosarele cu actele premergătoare vor fi înaintate luni, Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite