Cinci persoane au căzut în „plasa” jandarmilor imediat după ce au plecat de la pescuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a prins în flagrant în zona localităţii Vinga, cinci persoane care transportau într-un autoturism mai multe unelte de pescuit folosite la braconaj şi 30 de kilograme de peşte.

În urma cercetărilor de la fața locului, jandarmii i-au identificat pe G.E. în vârstă de 16 de ani, N. Luminiţa în vârstă de 35 de ani, G.P. în vârstă de 42 de ani, din localitatea Vinga şi pe R.D. în vârstă de 25 de ani, M.M. în vârstă de 22 de ani, ambii din localitatea Recaş, județul Timiş.

Aceştia au fost opriţi de jandarmi în timp ce se deplasau de la balta din localitatea Mailat spre localitatea Vinga, cu autoturismul proprietate personală a lui N. Luminiţa.

“La controlul autoturismului, jandarmii au găsit în portbagajul maşinii două plase tip monofilament cu lungimea de 500 m fiecare, o barcă pneumatică şi 68 de peşti, în greutate de 30 kilograme din specia caras şi crap, cu dimensiuni cuprinse între 20 -50 cm”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Jandarmi Arad.

Jandarmii au confiscat uneltele de pescuit şi le-au întocmit celor cinci persoane actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale. Dosarele cu actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite