Arad: Astăzi se împlinesc șase săptămâni de când Adrian Cernatari a plecat dintre noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Astăzi se împlinesc șase săptămâni de când Adrian Cernatari a plecat dintre noi
Arad: Astăzi se împlinesc șase săptămâni de când Adrian Cernatari a plecat dintre noi

Rudele lui Adrian Cernatari, tânărul care a murit înecat într-unul din bazinele Ștrandului Neptun se pregătesc de parastas.

În urmă cu exact șase săptămâni Adrian Cernatari în vârstă de 17 ani a plecat subit într-o lume necunoscută de pământeni. Tânărul a sfârșit în apele unui bazin iar cauza morții dată de medicii legiști a fost: asfixiere prin înec. Cu toate acestea, familia lui Adrian simte că în spatele acestei tragedii se ascund multe lucruri necurate. Ei contestă raportul medico legal și speră încă să afle adevărul.

“Rezultatul autopsiei a fost trimis la Institutul „Mina Minovici”, din Bucureşti, pentru stabilirea exactă a cauzei morţii. Încă nu am aflat nimic dar stăm cu sufletul la gură și avem încredere că Dumnezeu ne va aduce spre drumul adevărului”, mărturisește bunicul băiatului, Mircea Cernatari. Părinții adolescentului spun că nu vor avea liniște până când nu vor ști cu exactitate cum a ajuns Adrian în bazin, de ce salvamarii nu i-au sărit în ajutor, de ce camerele de luat vederi din preajma bazinului nu au înregistrat nimic...Rudele băiatului își pun și acum sute de întrebări la care nu au reușit să afle niciun răspuns în toate aceste săptămâni.

Astăzi, familia, prietenii și apropiații vor participa la parastasul de șase săptămâni și se vor ruga ca  adevărul să iasă la iveală.

Citiți pe aceeași temă:

Arad: Familia băiatului înecat contestă raportul morţii

Arad: (SONDAJ) Familia lui Adrian, tânărul mort la ştrand cere ajutorul arădenilor martori ai tragediei

Arad: Părinții lui Adrian, tânărul înecat la ștrand, vor depune plângere la parchet

Arad: UPDATE (GALERIE FOTO) Autopsia arată că Adrian Cernatari a murit înecat în bazinul de la ştrand

Arad: VIDEO UPDATE Tânărul leşinat în bazinul de la Ştrandul Neptun a murit (GALERIE FOTO)

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite