Arad: Cercul suspecţilor de la Ford se restrânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Cercul suspecţilor de la Ford se restrânge
Arad: Cercul suspecţilor de la Ford se restrânge

Oamenii legii spun că ancheta merge greu pentru că cei doi jefuitorii aveau feţele acoperite cu cagule. Poliţiştii arădeni au anunţat în această dimineaţă că au restrâns cercul de suspecţi în cazul furtului de acum cinci zile.

Jaful care a avut loc în urmă cu o săptămână la reprezentanţa Ford din Arad le-a dat bătăi de cap oamenilor legii. Aceştia spun că ancheta este îngreunată din cauză că cei doi hoţi purtau cagule în momentul în care au prădat societatea. Cu toate acestea, însă, poliţiştii arădeni au deja un cerc mult mai restrâns de suspecţi.
„Ancheta avansează de la o zi la alta. Nu putem decât să vă spunem că am restrâns cercul de suspecţi, iar acest lucru ne ajută să finalizăm cercetările. În scurt timp îi vom prinde pe făptuitori”, a declarat în această dimineaţă Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Arad.

Suspecţii au „operat” şi în Oradea
Persoanele pe care poliţiştii le suspectează sunt bănuite şi de comiterea altor spargeri, una dintre acestea fiind consumată la Oradea. Potrivit acestora, hoţii au acţionat în acelaşi mod atât la Arad, cât şi în Oradea, şi există indicii clare care îi încriminează pe cei trei suspecţi.
Reprezentanţii Poliţiei au mai declarat că în ultima perioadă nu s-au mai înregistrat astfel de furturi. „Nu am mai avut de-a face cu furturi din societăţi, şi mai ales de aşa valori”, a încheiat Camelia Tuduce.Reprezentanţa Ford din Arad, de pe Calea Zimandului, a fost spartă în noaptea de 23 spre 24 august, în jurul orei 03.00. Potrivit secretarului de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Eusebiu Pistru, care de altfel este şi acţionar unic, din firmă au dispărut aproximativ 250.000 de lei. El a refuzat să dea alte declaraţii, spunând că îi lasă pe anchetatori să-şi facă treaba.
Camerele de supraveghere din firmă au surprins două persoane, mascate, în timp ce controbăiau prin sediul firmei. „Nu ne putem explica cum de sistemul de alarmă nu a pornit. Nu ştim ce altceva am putea spune. Aşteptăm ca hoţii să fie prinşi. Am fost şi noi audiaţi la poliţie”, a declarat un angajat din cadrul reprezentanţei Ford.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite